A Victory Dental Kft. egy 1990-ben létrejött fogtechnikai vállalkozásból nőtte ki magát.

Visszatekintve első munkáinkra, első gépeinkre, első problémáinkra nagy utat tettünk meg. Az eltelt idő alatt nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttünk, melyben igen nagy szerepe volt fogorvosaink észrevételeinek, a páciensek visszajelzéseinek, a továbbképzéseken elsajátított fortélyoknak, a jó tanácsoknak, melyeket kollégáinktól kaptunk, és nem utolsó sorban mindazoknak a munkáknak, melyek kezeink közül kikerültek. Hibákat természetesen követtünk el, de ezekből okulva azonban tudásunk tovább gyarapodott.
Elmondhatjuk, hogy az elmúlt 20 évben elsajátítottuk azt a tudást, ami napjaink igényeihez igazodva mind esztétikailag, mind funkcionálisan képes kielégíteni a legmagasabb fogpótlással szemben támasztott igényeket is.

Mit nyújt partnereinek a Victory Dental fogtechnikai Kft.?

Gyors, pontos munkavégzést, rugalmas és megbízható munkakapcsolatot, fogpótlások tekintetében pedig magas szintű funkcióképességet és esztétikumot.

Fogtechnikánk a: porcelán koronák, kivehető fogsorok, cirkónium fogpótlás, kombinált fogpótlás, freztechnika, implantátumok, fémmentes kerámia készítését vállalja.