A szakmunkásvizsgát 1987-ben tettem le Budapesten. Ezek után a Fogtechnikai vállalatnál helyezkedtem el, és fémes munkakörben kezdtem el dolgozni. 1990-ben saját vállalkozást alapítottam. Kombinált munka ill. univerzális kerámia-tanfolyamokat, a Kísérleti és Továbbképző laboratóriumban, később az Interdental Stúdióban végeztem el.

1994-ben a Budapesti Mestervizsga Bizottság előtt sikeres vizsgát tettem, így a mesteri cím birtokosa lettem. 1995-ben a laborom Minősített Jegyezett fogtechnikai laboratóriummá lépett elő. A manapság oly nagyjelentőségű fém-nélküli kerámia pótláskészítés alapjaival, egy VITA in-ceram kurzuson ismerkedtem meg 1997-ben.

2006-tól a Bp.-i Dental Unio-val együttműködve alkalmam nyílt német és osztrák fogorvosok munkáin keresztül bővíteni szakmai ismereteimet.

2007-ben a vállalkozás új üzlettárssal, a laboratórium pedig új emelettel bővült. Megalakult a Victory Dental Kft. és a vállalkozás elnyerte mai formáját.

Fogtechnikánk a: porcelán koronák, kivehető fogsorok, cirkónium fogpótlás, kombinált fogpótlás, freztechnika, implantátumok, fémmentes kerámia készítését vállalja.